Elektrėnų turizmo informacijos centras

Puodelio formos kioskas sulaukia ir nepatiklių žvilgsnių – nejau tokioje keistoje vietoje galima išvirti kokybišką viralą?

Sriubas kiekvieną dieną verdančiam ir nuo vasaros pabaigos jomis šalia du didžiausius miestus jungiančio kelio neįprastos formos kioske prekiaujančiam Ernestui Paišiui vis dar tenka išgirsti nusistebėjimo kupiną klausimą: „O kur virtuvė?“ Virėjas priverstas aiškinti, kad virtuvė, kurioje verdama dešimties rūšių trinta sriuba, yra visai kitoje vietoje, kad jos pilstomos į vienkartinius panašius į kavos puodelius ir skirtos tiems, kurie nori greitų pietų ar pavakarių. Beje, į kavos puodelį panašaus kiosko idėją Ernestui padiktavo sūnus Enrikas. Jis pagamino žaislą, vienkartiniame puodelyje išpjovęs langelį, viduje įkurdinęs žmogeliuką ir net įrengęs apšvietimą.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt

Atsiliepimai

Komentuoti