Elektrėnų turizmo informacijos centras

Klounai kosmose. Interaktyvus pažintinis šou

Vaikams

Linksmiausi pasaulio klounai grįžta pas vaikus!

Jūsų laukia fantastiškas šou apie tai, kaip autostopu galima keliauti galaktijoje. Čia visi vaikai bus ne šiaip žiūrovai – jie bus kosminio U-TA-TA erdvėlaivio keleiviai! O kai kam netgi pasiseks tapti NSO vairuotoju! Juk keliauti tarp žvaigždžių galima net ir dulkių siurbliu!

Taigi – kas tas U-TA-TA ir kur jo ieškoti? Kas nutiks klounams kitose planetose? Ar pas mus atskris ateiviai? Kaip ekologiškai elgtis kosmose ir namuose?  Juoko forma sužinosime daugybę naudingų dalykų, dalyvausime interaktyviuose žaidimuose, stebėsime kerinčias video projekcijas, visi bendrai mokysimės mylėti savo planetą ir apsilankysime dar septyniose. O kur dar skrydis oro balionu, kelionės laiku, daugybė linksmų situacijų ir juoko. Nes su jūsų pagalba šeši išsiblaškėliai klounai gali viską!

Jei į renginį atsinešite nupieštus klounus kosmose – dovanas gausite net neprasidėjus šou programai. O po renginio visus vaikus pakviesime nemokamai nusifotografuoti nuotaikingai nuotraukai drauge su šiais mielais žmogučiais.

Vaikai iki 3 metų su tėvais įleidžiami nemokamai (neužimant papildomos vietos).

Informacija tel. 8 687 50555